Pages

20 Eylül 2019 Cuma

Hafta Sonuna Hızlı Bir Giriş

Yoğun bir Avrupa mesaisinin ardından ilk hafta takımları izledik ve ne durumdalar onları gördük. Şampiyonlar Ligi’nde Avrupa Ligi’ne nazaran çok daha fazla sürpriz gördük. Avrupa Ligi’nde ise en büyük sürprizi Apoel’i deplasmanda mağlup eden, Lüksemburg temsilcisi Dudelange yaptı. Bu sayede Lüksemburg ülke olarak tarihinde ilk kez Avrupa’da 3 puan aldı. Gelelim hafta sonu maçlarının kutsal cuma maçlarına göz atmaya. Avrupa dönüşü olduğu için ağırlıklı olarak orta dereceli takımların maçlarıyla giriş yapacağız hafta sonuna. Seçtiğimiz 3 maçı ise şimdi sizlerle paylaşıyoruz.

Göztepe-Konyaspor: 2,5 Alt

Çok alışık olduğumuz Aykut Kocaman oyun anlayışını Konyaspor bu sene de devam ettiriyor. Aynı şekilde İzmir temsilcisi de bu sene gol yollarında çok etkisiz başladı. Puan ve oyun olarak henüz bu sezon istediğini sahaya yansıtamayan bu iki takımın mücadelesinde kısır geçecek bir karşılaşmaya şahit olma ihtimalimiz çok yüksek.

Schalke-Mainz: MS 1

Ortalama bir başlangıçla geçen sezonu tekrar etmek istemeyen Schalke, tek mağlubiyetini Münih’ten alırken Gladbach deplasmanında da 1 puana razı olmuştu. Sonrasındaki 2 maçını farklı skorlarla kazanan ekip, karşısında yine güçsüz bir rakip buldu. Mainz ise 3 mağlubiyetin ardından geçen hafta Hertha Berlin’i devirmeyi başardı. Güç dengesinin aralarında fark yansıtacağı karşılaşmada ev sahibi sürprize izin vermek istemeyecektir.

Cagliari-Genoa: 2,5 Üst

İtalya Ligi dendiği zaman en mantıklı tercihlerden biri olan gol bahisleri için Genoa adeta biçilmiş kaftan. Ligdeki tüm maçlarında içeride-dışarıda gollü maçlara imza atan Genoa, Cagliari karşısında da gol veya goller bulacaktır. Brescia maçı hariç tüm maçlarında gol atıp goller yiyen Cagliari ise maçın 2,5 üstü olması için Genoa’ya yardım edecektir.

Bol kazançlı hafta sonları dileriz!

0 yorum:

Yorum Gönder