Pages

19 Ocak 2019 Cumartesi

19 Ocak 2019 Kasa Kuponu

Liglere verilen aranın ardından bugün hasret sona eriyor ve Avrupa liglerinin tamamına yakını bugün start alıyor. Bu süreçte ara vermeyen Premier Lig harici diğer liglerde sürprizlerin yaşanması oldukça muhtemel. Özellikle PTT 1. Lig'de takımlar aradan sonra nasıl bir reaksiyon verecek kestirmek güç. Bu ligde en dikkat çeken karşılaşma ise Gazişehir-Denizlispor maçı. Lig üçüncüsünün ikinciyi ağırladığı bu mücadelede Denizlispor'un ilk hedefi yenilmemek olacaktır. Arayacağı kontra atak fırsatlarını değerlendirmek isteyen Denizlispor, ligin en az gol yiyen takımlarından Gazişehir'e karşı skor üretebilecek mi bekleyip göreceğiz. Gazişehir ise aradaki puan farkını 2'ye indirmek için sahaya çıkacaktır ancak ligin en formda 2 takımından birine karşı dikkati de elden bırakmayacaktır. O nedenle bu maçtan uzak durmak en sağlıklısı görünüyor.

Süper Lig'de ise ilk yarının son haftalarında istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray, bonservis konusunda en çok artıya geçen kulüp durumunda. Ancak taraftarın istediği ve takımın ihtiyacı olan takviyeler Marcao ve Emre Taşdemir dışında henüz yapılmadı. Yine de kaliteli bir 11 sahaya sürme şansı olan sarı-kırmızılılar ikinci yarının ilk maçında seyircisinin de desteğini arkasına alarak sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaktır.

Premier Lig'de de uzun süren hasrete son vermek isteyen Liverpool, Crystal Palace'ı ağırlıyor. Yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Merseyside temsilcisi zayıf rakibine şans tanımayacaktır. Palace'ın City karşısında yaptığı sürprizden muhakkak bir ders çıkarmış olan Kloop gerekli önlemleri çoktan takımına anlatmıştır.

Eski futbolcusu Solskjaer'in takımın başına geçmesiyle birlikte harika bir futbol oynamaya başlayan ve tüm maçlarını kazanan Manchester United ise ligin dibinden tırmanmaya çalışan Brighton karşısına çıkıyor. ManU bu maçı da kayıpsız geçecek ve bir rekora doğru ilerlemeye devam edecektirç Tottenham karşısında alınan galibiyet ve De Gea'nın muhteşem performansı rakip takımda mavi-beyazlıları şimdiden düşünceli bir hale getirdi bile.

Kuponun son maçında ise eklenecek olan karşılaşma La Liga'dan Huesca-Atletico Madrid mücadelesi. Ligin son sırasında yer alan Huesca 19 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Zirve yarışında sürpriz bir puan kaybı istemeyen Atleti, bu maçta galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak; verilen kaliteli oranla birlikte garanti oynamak isteyenler ise 02 çifte şans seçeneğine yönelerek, günü kazançla tamamlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder