Pages

21 Eylül 2019 Cumartesi

Kazandıran Cumartesi

Yavaş yavaş takımların oturması ve oynanan maç sayısının artmasıyla takımların durumunu iyi kötü daha doğru analiz edebilmeye başladık. Bunun meyvesini de biz oynadığımız esnada 3,76 katını veren kuponumuzun tutmasıyla aldık. İstedik ki hemen sıcağı sıcağına cumartesi maçlarına da çalışalım ve siz değerli takipçilerimizin kazanmalarını sağlayalım. Bugün vereceğimiz maçlar arasından kombinler yapabilir, güvendiğiniz maçlar üzerinden kasanızı katlayabilirsiniz.

Leicester-Tottenham: KG Var/1,52
İngiltere’nin lokomotif takımlarının ardından ilk sıraya yazılacak iki takımın karşılaşmasında, lige iyi bir başlangıç yapmalarının vereceği şevkle oynanacak bir mücadeleye şahit olacağız. Her iki takım da ligde gollü mücadelelere imza atarken Premier Lig’in hakkını verecek en mantıklı bahis olan karşılıklı gol seçeneği son derece doğru bir tercih olacaktır.

Kasımpaşa-Antalyaspor: 3,5 Alt/1,35
Kötü bir başlangıç yapan Kasımpaşa, yine istediği oyunu henüz sahaya yansıtamayan Antalyaspor’u ağırlıyor. Gol yollarında çok başarılı olamayan iki takımın mücadelesinde savunmaların da çok fazla kırmızı alarm verdiği söylenemez. Karşılıklı gollerin olması muhtemel ancak 3’ten fazla gol sesi duyma ihtimalimiz oldukça düşük.

Manchester City-Watford: Handikaplı MS 1/1,25
Geçen haftaki şok mağlubiyetin yaralarını hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde saran City, ligin iyi başlangıç yapamayan ve zayıf ekiplerinden Watford ile karşılaşıyor. Saat çok fazla geçmeden oynamanın iyi olacağı handikaplı 1 seçeneği ile arkanıza yaslanıp City’nin farklı galibiyetini izleyebilirsiniz.

Kayserispor-Denizlispor: 2,5 Alt/1.65
İstikrar sorunu yaşayan Kayserispor ve lige iyi bir başlangıç yapıp, geçen hafta ilk golünü yiyen ve ilk mağlubiyetini alan Denizlispor’un karşılaşacağı bu maçta taraf bahsi oldukça riskli. Ancak Yücel İldiz hocanın takımlarında gözlediğimizi kazanamıyorsan yenile ilkesi ve zor Kayseri deplasmanında 1 puanı kâr görecek Denizli ekibi, oyunun skorunu ve temposunu oldukça düşük tutmaya çalışacaktır.

Adana Demirspor-Bursaspor: İY 1,5 Alt/1,35
Aldığı mağlubiyetin ardından toparlanan Bursaspor, bu sefer de puan silme cezasına maruz kaldı. 3 puanı silinen yeşil-beyazlılarda morallerin düşük olması muhtemel ancak form grafiklerini daha yukarı taşımak için olumlu bir etken olabilir bu durum. Avrupa liglerinde maçları en az gole sahne olan Adana ekibi, bu kısır grafiğini sürdürecektir. Maça biraz da olsa demoralize başlama ihtimali olan Bursaspor da ilk yarıda sessiz kalabilir.

Atl. Madrid-Celta Vigo: MS 1/1,32
Geçen haftaki şanssız mağlubiyet Atletico ekibinin iyi gidişatına dur dedi. Lige iyi bir başlangıç yapamayan ekiplerden olan Celta Vigo ise bu maçta ne denli bir reaksiyon gösterebilir bilinmez. Şampiyonluk istiyorsa bu tip maçlarda puan kaybına tahammülü olmayan Madrid temsilcisi ne yapıp edip kazanmayı bilecektir.

Milan-Inter: 2,5 Alt/1,55
Ve sezonun Avrupa’daki dikkat çeken ilk derbilerinden. Eski günlerine dönmek isteyen bu iki ekip arasında Inter iyi bir başlangıç yapıp liderlik koltuğunda otururken, Milan ise kısır maçların bayrak tutan temsilcilerinden. Dikkatli bir başlangıç yaparak start alacak olan bu derbi de iki taraf da mağlup olmak istemez. Alt seçeneği çok mantıklı.

Nice-Dijon: MS 1/1,58
Fransa liginin dibine demir atan Dijon 5 maçta sadece 1 gol bulabildi. Ligde 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Nice ise Avrupa kupalarına gitmek istiyorsa mutlak kazanması gereken maçlardan birine çıkıyor. 1,58’lik oranıyla ev sahibi galibiyeti çok da zorlanmadan alacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder