Pages

22 Aralık 2018 Cumartesi

Cumartesiyi Anlamlandıracak Tahminler

Avrupa'da ligler yakın zamanda tatile girecek. En uzun ara bizim ligimizde olsa da diğer ülkelerde de kısa bir ara zamanı geldi. Bu tanıma uymayan tek ülke ise İngiltere. Gelelim tatil öncesi maç incelemelerimize.

Alanyaspor-M. Başakşehir: 2,5 Alt

Lider Başakşehir, Alanya deplasmanına en yakın rakibine 6 puan fark atmış şekilde gidiyor. Ligin başından bu yana iyi bir savunma yapıyorlar. Rakip Alanya ise istikrarsız sonuçlar aldığı son haftalarla birlikte ligin başından bu yana gol üretim sıkıntısı çekiyorlar. Toplam 12 gol attılar ve bu gollerin 5'i sadece Kayserispor maçında atıldı. Başakşehir'in kontrolünde geçecek maçta fazla gol sesi çıkmayacaktır.

Chelsea-Leicester: MS 1 

Son haftalarda seriye bağlayan Chelsea ve yine dengesiz bir performans sergilemeye başlayan Leicester. Zirveden ne kadar uzak gibi görünse de Premier Lig'de bu zamandan yarışı bırakırsanız bir anda Avrupa'ya bile gidememe noktasına gelebilirsiniz. Formda Chelsea, rakibini yenerken zorlanmayacaktır.

Atletico Madrid-Espanyol: MS 1

Şampiyonluk yolunda rakibi Barcelona ile kıyasıya çekişen Atletico, kolay kolay puan kaybedecek gibi durmuyor. Zaten şu anda da Avrupa'da yenilmesi en zor olan takımlardan. Formsuz Espanyol ise son 2 haftada kalesinde toplamda 7 gol gördü. Zayıf savunmasının yanında Atletico'ya gol atma konusunda da güçlük çekeceklerdir. Günün kalelerinden Atletico, sürpriz kuponlarda da handikaplı galibiyetiyle tercih edilebilir.

Kasımpaşa-Beşiktaş: KG Var

Ligimizin flaş ekibi Kasımpaşa, bu sene bekleneni veremeyen Beşiktaş ile karşılaşıyor. Geçen hafta Trabzon karşısında 2-0'dan dönen Kara Kartal gol atmakta zorlanmadığı gibi gol yemekte de zorlanmıyor. Kasımpaşa'nın gol silahı Diagne'den ise bahsetmeye gerek yoktur. Son 2 haftada aldığı yenilgilerle zirveden uzaklaşan Kasımpaşa toparlanmak istiyor. İki golcü İstanbul takımının bu mücadelesinde fileler oldukça sık havalanacaktır.

Chievo-Inter: MS 2

Trajik bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Inter ve ligde henüz galibiyeti bulunmadığı gibi 3 puanı da silinen Chievo. Chievo sezon sonu muhtemelen Serie B'nin yolunu tutacak ama aldıkları 7 beraberlik de zaman zaman sıkıntı çıkarabileceklerini gösteriyor. Inter ise geçen hafta Udinese karşısında zorlanarak kazandığı 3 puan için Icardi'ye duacı. Maçı kilitleyebilen takımlara karşı zorlanan Inter kazanacaktır ama bu galibiyetin tek farklı olması kuvvetle muhtemel.

0 yorum:

Yorum Gönder