Pages

7 Aralık 2018 Cuma

7 Aralık Kuponu


Hafta sonuna kazançlı başlamak isteyenler için bugüne özel kasa kuponu ve değerlendirmeleri sizlerle birlikte.

101-Alanyaspor-Beşiktaş: 2,5 Üst / 1,60
102-W.Bremen-F. Dusseldorf: MS 1 / 1,55
103-Juventus-Inter: MS 1 / 1,40
228-Regenesburg-Köln: MS 2 / 1,70


Süper Lig'de haftanın açılış karşılaşmasında inişli çıkışlı bir performans sergileyen Alanyaspor ve geçen hafta derbide aldığı galibiyetle moral depolayan Beşiktaş karşılaşıyor. Ligin orta sıralarındaki Alanya, hafta içi 7 gollü bir kupa galibiyeti aldı. Yeni hocası Sergen Yalçın eski takımı Beşiktaş'a zorluk çıkaracaktır. Ancak taraf bahsinden ziyade gol konusunda hem savunmada hem hücumda bonkör olan Beşiktaş'ın da etkisiyle gollü bir karşılaşma izleyeceğiz.

Almanya'da hızlı bir başlangıç yapan Bremen ise son haftalarda yaşadığı çöküşe bir dur demek istiyor. Rakip Dusseldorf ise ligin dibine demir atmış durumda, gelecekleri de pek parlak görünmüyor. Bremen temsilcisinin çıkışa geçmesi için bundan daha uygun bir maç olamazdı.

İtalya'da bu hafta "Derby d'Italia" zamanı. İki formda ekibin karşılaşmasında Juventus tercihi yapmak ne kadar zor olsa da zebralar bu derbide bir adım önde görünüyor. Hafta içerisinde gruptan çıkmayı garantileyen Juventus liderlik için mücadele edecek, Inter ise gruptan çıkmak için Juve'ye nazaran daha önemli bir sınav verecek. Inter'in biraz da Şampiyonlar Ligi'ne gidecek aklı bu maça odaklanmalarını zorlaştırabilir. Sürpriz denemek isteyenler ise tek farklı Juventus galibiyetine yönelebilir.

Almanya'nın köklü ekiplerinden Köln, Bundesliga'ya dönmeye kararlı. İyi bir form grafiği çizen ekip, zirve mücadelesinde yara almamak adına zayıf rakibine karşı kaza yaşamak istemeyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder