Pages

10 Kasım 2018 Cumartesi

10 Kasım Tercihleri


111-Torino-Parma: MS 1/1,30


Avrupa'da çok zaman geçmeden adından daha sık söz ettirecek Belotti, müthiş formuyla Sampdoria gibi zor bir deplasmanda takımını 4-1'lik galibiyete taşıdı. Son haftalarda formsuzluğuyla dikkat çeken Parma ise Frosinone karşısında kendi evinde adeta bozguna uğradı. Torino çıkışını sürdürmeye devam edecektir. Yüksek oranlı kuponlar için de "handikaplı 1" seçeneği tercih edilmeli.

113-Freiburg-Mainz: MS 1/1,85

Deplasman fobisini aşamayan Mainz'a bir kötü haber de kalecilerinden geldi. 2 kalecisi sakat olan ekip direnmekte zorlanacaktır. Freiburg ise iyi performansını Münih deplasmanındaki 1 puan ile taçlandırdı. Evinde güçsüz yakaladığı rakibini kaçırmayacaktır.

118-Leicester City-Burnley: MS 1/1,30

Kulüp başkanlarının trajik ölümüyle sarsılan Leicester, sonrasında çıktığı ilk maçı kazandı. Takımda galibiyet dışındaki her şey onlar için matematik haricinde de kalacak 1 eksi puan anlamına geliyor. Ligin en çok pozisyon veren ekiplerinden Burnley'de kaleci Hart bir yere kadar dayanabilecektir.

125-C. Palace-Tottenham: MS 2/1,60

Eksiklere rağmen iyi bir performans sergileyen Tottenham, Şampiyonlar Ligi ve ligi bir arada gayet iyi götürüyor durumda. Yüksek tempolu İngiltere futbolunda bu tarz maçlarda puan kaybı yaşamamak çok önemli. Manchester derbisinin olduğu haftada olası puan kaybına karşı bu maça asılacaktır. Vasatı aşamayan Palace ise direnmek isteyecektir. Aralarındaki son 4 maçın da 1-0 sonuçlanması sürpriz kuponlarda "handikaplı 0" tercihini de göz önünde bulundurmayı gerektiriyor.

126-B. Dortmund-B. Münih: MS 1/2,80

Avrupa'da en formda olan takımlardan Dortmund, bu önemli karşılaşmada kendisini bir kez daha kanıtlamak isteyecektir. Hafta içi alınan Atletico Madrid mağlubiyeti sizi yanıltmasın, puan tablosundaki rahat konumu ve bu maça odaklanan Alman ekibi, hem puan hem de psikolojik avantaj için bu maça var gücüyle asılacaktır.

127-A. Madrid-A. Bilbao: MS 1(H)/2,00

Hafta içi aldığı Dortmund galibiyetiyle bir nevi intikam alan Madrid temsilcisi, şimdi de Şampiyonlar Ligi dönüşü karşısında zayıf bir rakip yakalamış durumda. Kendi evinde oynadığı başarılı maçlar ışığında, Bask ekibine fark atması muhtemel bir karşılaşma.

129-Nimes-Nice: 2,5 Alt/1,60

Patrick Viera hocalık sınavını iyi vermeye başladı. Temkinli futbol ışığında düşük skorla alınan galibiyetler de Nice ekibini çıkışa geçirdi. Üretkenlik konusunda sıkıntıları olan Nimes evinde rakibinin gol yollarını kapatmayı deneyecektir. Alt bu maç için ideal.

132-Genoa-Napoli: MS 2/1,35

Sessiz ve derinden ilerleyen Napoli, bu sene ortalığı silip süpürmesi beklenen PSG karşısında iki maçta da rakibine yenilmedi. Ligde de istikrarlı sonuçlar almaya devam eden Napoli formsuz Genoa karşısında zorlanmayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder