Pages

23 Eylül 2018 Pazar

Pazar Akşamı Seçimleri!

Pazar Akşamı Seçimleri!

152- TM Akhisarspor-Galatasaray: MS 2 / 1,50

Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı iyi başlangıç ile taraftarının kalbinde bir kez daha taht kuran Galatasaray'da sezonun ilk ve tek mağlubiyeti olan şok Trabzonspor maçının yaraları sarılmış görünüyor. Yine hafta içi Krasnodar'a tek golle kaybeden Akhisarspor çok da kötü bir performans sergilemedi. Ancak yine de ligdeki kötü durumları ve teknik adamsız maça çıkacak olmaları, kazandıkları takdirde haftayı lider geçecek Galatasaray'ı durdurmaya yetmeyecektir.

148- Arsenal-Everton: KG Var / 1,40

Geçen sezon iki takımın karşılaştığı maçlarda ev sahibi Arsenal, iki maçı da 5'er gol atarak kazanmayı başarmıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Arsenal, Avrupa Ligi'nde de final yolunda en iddialı adaylardan. Geçen hafta evinde West Ham'a karşı 3-1'lik şok bir yenilgi alan Everton'da ise işler pek yolunda gitmiyor. Ancak her iki takımda gol yollarında sıkıntı yaşamazken savunmada da bir o kadar S.O.S veriyor durumdalar. Karşılıklı gol bahsi iddaaseverlerin banko kuponlara eklemesi gereken tercihler arasında.

147- Villareal-Valencia: 2,5 Alt / 1,70

Lige kısır gol skorlarıyla ve istediği gibi başlayamayan iki takımın mücadelesinde, iki taraf da çıkış arıyor durumda. Kaldı ki geçen senenin sürpriz takımı Valencia bu sezonun ilk 4 maçında aldığı 3 beraberlikle taraftarlarını biraz hayal kırıklığına uğrattı. Villareal ise 4 maçının 3'ünde karşılıklı gol yok bahsi oynayanları sevindirdi. Hâl böyle olunca taraf bahsinden ziyade kontrollü bir oyunun oynanacağı bu mücadelede 2,5 Alt tercihi iyi denebilecek bir oranla kuponlarda yerini almaya hazır.

156- Barcelona-Girona (H:2): MS 1 / 1,45

Avrupa'da sezona en iyi başlangıç yapan takımlardan biri olan Barcelona, iç sahada hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığı farklı galibiyetlerle bu sezon sık sık karşımıza çıkacak gibi duruyor. Lige istediği gibi başlangıç yaptı denebilecek Girona ise Barcelona'ya karşı kafa tutmakta güçlük çekecektir. 2 handikapın olduğu deplasman takımı karşısında Katalanlar minimum 3 farklı bir galibiyet elde edeceklerdir.

157- Lyon-Marsilya: MS 1 / 1,70

Hafta içi haftanın sürprizini yaparak Manchester City'yi deplasmanda 2-1 yenen Lyon'da moraller tavan. Marsilya ise yıllardır süregelen standart çizgisini bozmayan başlangıcıyla ligde ve avrupada yoluna devam ediyor. Fransız derbisinde evinde 3 maçtır kazanan Lyon bu maçtan da galibiyetle ayrılacaktır.



0 yorum:

Yorum Gönder