Pages

15 Şubat 2018 Perşembe

Avrupa Ligi'nde Son 32 Heyecanı!

Çekişmeli Şampiyonlar Ligi mücadelelerinin ardından, bu sene birbirinden güçlü takımların yer aldığı ve birçok şampiyonluk favorisinin olduğu Avrupa Ligi'nde Son 32 turu heyecanı bugün başlıyor. Sizler için güvendiğimiz 4 maçtan oluşan 6,45 oranlık bir kupon hazırladık. Herkese bol kazançlar dileriz!

207-B.Dortmund-Atalanta: MS 1/1,55

Bu sene istediği gibi bir sezon geçiremeyen B.Dortmund, Avrupa'da adını daha sık duyurmaya çalışan Atalanta'yı evinde ağırlıyor. Başarıya alışmış ve ligde iddiası kalmayan takımlar Avrupa'da her zaman daha motive bir görüntü çiziyor. Sarı Duvar'da yer alan taraftarlarına bu sene bir başarı tepsisi sunmak isteyen Dortmund, rövanş için avantaj almak adına bu maçtan galibiyet çıkaracaktır.

208-Ludogorets-AC Milan: MS 2/1,75

Son resmi maçını 14 Aralık 2017'de oynayan Ludogorets, İtalya'da yenilmeyi unutan Milan'ı konuk ediyor. Eski günlerine dönmek adına büyük paralar harcayan İtalyan temsilcisi ligde istediğini bulamasa da bu tarz yükselişler için Avrupa Ligi çok elverişli bir ortam. Tecrübesiyle bu maçı kazanıp İtalya'ya rahat dönmek isteyen Milan'ın oranı ise oldukça tatmin edici.

216-Kopenhag-A.Madrid: MS 2/1,40

Artık Atletico Madrid dediğimiz zaman Avrupa'nın kült kulüpleri arasında isimlerinin yazdığını biliyoruz. Eskisi gibi dirençli ve saha avantajını iyi kullanamayan bir Kopenhag ile karşılaşacaklar. İlerleyen zamanlarda yoğun bir fikstüre girecek olan Madrid temsilcisi belki de bu kupayı en çok isteyen takımlardan ve en önemli favorilerinden bir tanesi. Danimarka'dan mutlu ayrılacaklardır.

219-Napoli-RB Leipzig: MS 1/1,70

Oynadıkları futbolla İtalya'daki Juventus hegemonyasını yenmek adına "Acaba mı?" dedirten Napoli, Avrupa futbolunun bir diğer sürpriz takımı ve Şampiyonlar Ligi gruplarında temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşan Leipzig'in karşılaşması bu turun en dikkat çekici mücadelelerinden biri olacak. Son haftalardaki yüksek formu sayesinde evinde sürpriz bir sonuç almak istemeyen Napoli, zor geçecek Almanya deplasmanı öncesi avantajı ele geçirmek isteyecektir.

Önemli Not: Oranlar maç saatine kadar değişiklik gösterebilir. 

0 yorum:

Yorum Gönder