Pages

8 Şubat 2018 Perşembe

Bahis Sepeti'nden Dev Hizmet: Spor Toto Maçlarına Çalıştık!

Geçtiğimiz hafta 15 bilenin çıkmadığı ve bu haftaya 433 bin ₺ devreden Spor Toto'da bu hafta yine birbirinden zorlu maçlar var. Büyük titizlikle hazırladığımız bu maçlar için hazırladığımız bu yazımızı okumadan Spor Toto kuponu yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

01-Başakşehir-Fenerbahçe (10)

Haftanın en önemli mücadelesi İstanbul'da oynanacak. Zirve yarışı veren iki ekibin karşılaşmasında ev sahibi avantajı ve yüksek formuyla Başakşehir galibiyete yakın taraf olarak görünüyor. Ancak Fenerbahçe de zirve yarışından kopmamak adına en azından yenilmemeli. Puanların paylaşılma ihtimali kuponlara eklenebilir.

02-Beşiktaş-Karabükspor (1)

Kuponlarda kale olarak işaretleyebileceğiniz bu maçta ligin sonuncusu Karabükspor, Beşiktaş'a konuk oluyor. Bu maçın ardından çok zorlu bir fikstüre girecek olan Beşiktaş'ın bu maçta kayba tahammülü yok.

03-Galatasaray-Antalyaspor (1)

Geçtiğimiz hafta önüne altın tepsiyle sunulan fırsatı geri tepen Galatasaray, Sivasspor maçının yaralarını sarmak için taraftarının da desteğiyle, puan kaybının bile düşünülmediği bir maça çıkıyor. Alınan mağlubiyete rağmen olumlu bir havanın hakim olduğu Aslan'da galibiyetten başka seçenek düşünülmüyor.

04-Gençlerbirliği-Trabzonspor (02)

05-Y. Malatyaspor-Kasımpaşa (10)

06-Göztepe-Osmanlıspor (1)

Trabzon deplasmanda alınan 1 puanın yanında Beto'nun göz dolduran performansı ve kaçan fırsatlar göz önüne alındığında Göztepe'nin bu ligin en renkli takımlarından biri olduğu gerçeği yadsınamaz. Evinde seyircisinin de desteğini arkasına alarak ligin zayıf ekiplerinden Osmanlıspor'u devireceklerdir.

07-Akhisarspor-Bursaspor (10)

08-Kayserispor-Sivasspor (1)

09-Alanyaspor-Konyaspor (02)

10-Tottenham-Arsenal (1)

11-Southampton-Liverpool (2)

12-B.Münih-Schalke 04 (1)

13-Stuttgart-M'Gladbach (10)

14-Napoli-Lazio (1)

15-Malaga-A. Madrid (2)

0 yorum:

Yorum Gönder